Предстои Ви преместване в нов дом или смяна на жилището под наем? Опаковането на багаж, ремонтните дейности и организирането по преместване, работа, семейство и всички останали допълнителни дейности ви натоварват достатъчно нали? А сега пък трябва да почистите всичко преди да се нанесете в новото си жилище или искате да освободите квартира, но нямате време да я почистите, за да си гарантирате, че ще ви върнат депозита. Това е времето, когато можете да потърсите професионални фирми за почистване. Те ще почистят всичко в детайли и ще ви спестят много усилия и нерви. 

Домът ще бъде почистен и дезинфекциран, така че да сте сигурни, че за вас ще остане задачата само да си нанесете багажа. При еднократното почистване, фирмите почистват всичко като прозорците, баня, кухня, пода, освежават меката мебел и килимите. Професионалните машини и препарати ще свършат всичко в рамките на един ден, време в което вие ще сте на работа или докато си вършите друга по-важна работа. Време, за което вие сами няма да успеете да постигнете тези резултати. 

Освен еднократно почистване, повечето фирми предлагат и абонаментно почистване, което означава, че в домът ви веднъж или два пъти седмично може домът ви да бъде почистван и поддържат от професионалисти. Така, че като се върнете от работа, домът ви да е почистен от прах и мръсотия, да има приятен свеж аромат след почистването и дезинфекцията. 

Еднократното почистване може да бъде и след основен или освежителен ремонт на вашето жилище. Всички знаем, че след майсторите колкото и да се стараят остава доста прах и мръсотия, която се разнася из целия апартамент. Дограмите и первазите на дограмите винаги са напръскани с боя след ремонта, мръсотия за която ще вие нужна доста работа и усилия да премахнете с обикновени препарати. Професионалните фирми използват силни препарати, които лесно ще почистят замърсяванията без да наранят вашите мебели. Така вие ще си спестите много време и усилия, за да почистите домът ви. Прозорците са целите в прах, както и мебелите дори да са били завити със сигурност в тях е влезнала много мръсотия. Меката мебел ще бъде освежена с електрическата  тупалка.