Случвало ли ви си е да се чудите как да почистите килима и дивана от петна, които децата ви са направили, или след като сте имали гости или след празнуване на рожден ден? Повечето петна са толкова трудни за почистване, че се набиват като трън в очите щом погледнете килима. А защо да купувате нов килим или диван като можете да се доверите на професионални фирми, които знаят как да се справят с петната, без да е необходимо да инвестирате големи средства.

Ние от ИЛДА.БГ можем да почистим всеки вид петно от вашите килими, мокети , диван, матрак с помощта на Рейнбоу. Препаратите, които използваме са напълно безвредни за вас и околната среда и гарантираме,че те няма да предизвикат алергия, раздразнение на кожата на вас, вашите деца или домашни любимци.

Петната излизат бързо и лесно с помощта на Рейнбоу. Първо ще трябва да изтупаме мястото, което искаме да изчистим, така ще съберем мръсотията във водния филтър без да тя да се върне обратно във вашия дом. След това почистваме с препарат и вода. Ако петното е на НЕ повече от 2 години във вашия килим или диван, то то ще бъде почистено напълно( това са мазни петна, петна от вино, петно от кръв, от сладко и всякакъв друг вид замърсяване). След почистване, мръсотията се изплаква с чиста вода, а тя се изсмуква във водния филтър и вашия килим или диван до 2 часа ще бъде напълно сух и като нов. Без петна, но с приятен мирис и вид след нашето почистване. А другият плюс от нашето почистване, е че ще премахнем праха, космите, бактериите и акари, които са се наслоили във вашите мебели и килими. Ние не можем да почистим килими, които са с дълъг косъм повече от 5см. т.е. дълго-космести килими и мокети не можем да перем. Почистването на килими извършваме на място във вашия дом или офис. Без да е необходимо да събирате, транспортирате и след това да си прибирате вашите килими. Това ще ви спести много време и усилия в разхождане до автомивката и обратно.

 

А какво не трябва да правите, ако разлеете сок, кафе или друго на килима?

 

  • Не нанасяйте препарат, така само може да влошите положението като обезцветите или разнесете петното. Само попийте петното с помощта на суха кърпа и ни потърсете, ние ще свършим всичко вместо вас.

  • Не използвайте четка, за да премахнете петното, така също рискувате да го разнесете.

  • Не подсушавайте петното със сешоар или ютия, това също може да влоши ситуацията.

     

Можете да се доверите на нас, за да почистим вашия мокет, килим, диван или матрак, бързо, лесно на място във вашия дом.