ilda.bg

Почистване на мебели

почистване на мебели

Почистване на вашите мебели

При почистване на мебели, ние включваме почистване с професионални препарати и обезпрашаване на вашите килими, мокети, тапицерии, матраци и други по-обемисти мебели в дома ви с помощта на прахосмукачката Рейнбоу. Тези мебели, всички знаем, че се почистват много трудно, даже и невъзможно с домашните прахосмукачки. Нашите служители ще ги почистят от мръсотията и праха, който се натрупва в тях.

Всички мебели ще бъдат изтупани с помощта на електрическата тупалка, която събира праха и акариите, които са в тях. Тези замърсявания няма да могат да се върнат обратно в помещението, защото след като мине препарата за дезинфекция през тях, мръсотията попада във водния филтъра от който няма връщане обратно.

След прането на тези мебели са необходими от 2-3 часа да изсъхнат напълно, при положение че в помещението е топло и проветриво. Но пък след това ще знаете, че вашите мебели ще са като нови- без петна, микроби и акарии в тях. За почистването и тяхната поддръжка е необходимо поне два пъти годишно те да бъдат почистени от професионалисти. Така си гарантирате, че ще спите и седите на дезинфекцирани мебели и матраци.

Рейнбоу прахосмукачката, с която работим на място в дома Ви, впръсква препарата в мебелите и след това тя се изсмуква, като мръсотията и праха се събират във водния филтър на прахосмукачката, без да се връщат обратно във вашия дом (което се случва с обикновените прахосмукачки). За цената на тази услуга са определящи квадратурата и седящите места да диваните и фотьойлите. Винаги можете да получите цена за услуга чрез нашия телефон или email, които са обявени в сайта ни.