Почистване на мебели

почистване на мебели

Почистване на вашите мебели

В комплексното почистване на мебели, ние предлагаме да почистим с професионални препарати и Рейнбоу вашите килими, мокети, тапицерии, матраци и други по-обемисти мебели в домът ви. Тези мебели всички знаем, че се почистват много трудно, даже и невъзможно с домашните прахосмукачки. Нашите служители ще ги почистят от мръсотията, която само ще набиете в тях с обикновените уреди  или на ръка.

Всички мебели ще бъдат изтупани с помощта на електрическата тупалка, можем да ги изперем на място в домът ви и след това да ги подсушим.

След почистването и прането на тези мебели са необходими от 2-3 часа да изсъхнат напълно при положение, че в помещението е топло и проветриво. Но пък след това ще знаете, че вашите мебели ще са като нови, без петна и микроби в тях. За почистването и тяхната поддръжка е необходимо поне два пъти годишно те да бъдат почистени от професионалисти.

Рейнбоу прахосмукачката, с която работим на място в дома Ви, впръсква препарата в мебелите и след това незабавно тя се изсмуква.   За цената на тази услуга са определящи квадратурата и седящите места да диваните и фотьойлите.