Почистване на апартаменти

почистване на апартаменти

Почистване на апартаменти

Ilda.bg ви предлага почистване на вашите апартаменти като това може да бъде почистване на отделни помещения, но и на целия ви апартамент. Според нуждите ви, ако се почиства апартамента и според неговото състояние чистенето може да отнеме от 1-2 часа до 4-5часа, в зависимост от квадратурата и замърсяването, което е в него.


Винаги започваме от кухнята и банята, на тях се отделя по-дълго време, защото те търпят и по-голямо замърсяване. След това домашната помощница отделя време за вашата дневна и спални, като почиства всички вертикални и хоризонтални повърхности, каси на врати, врати, дръжки, сменя чаршафи, ако сте поискали.

  • Банята- почистваме от паяжини, почистване от прах, почистване на под, тоалетни, почистване на огледала, душ кабини, почистване на стени (плочки) , почистване на вана/ душове.
  • Спални- почистване с Рейнбоу на прах, подът се почиства, отстраняване на паяжини, почистване на врати и рамки на врати.
  • Дневна/ хол- всички повърхности се почистват с Рейнбоу от прах и паяжини, почистване на пода, почистване на врати
  • Кухня- почистване на всички плотове, на шкафове от вън, почистване на аспиратор, решетки, на мивки, на електроуреди, общо премахване на прах и паяжини, изтриване на микровълнова фурна, врати и рамки