ilda.bg

Почистване на апартаменти

почистване на апартаменти

Почистване на апартаменти

Екипа на Ilda.bg ви предлага почистване на вашите апартаменти като това може да бъде почистване на отделни помещения, но и на целия ви апартамент. Според нуждите ви, ако се почиства целия апартамент,според неговото състояние чистенето може да отнеме от 4-5 часа до 6-8часа, в зависимост от квадратурата и замърсяването, което е в него.


Винаги започваме от кухнята и банята, на тях се отделя по-дълго време, защото те търпят и по-голямо замърсяване. След това отделяме време за вашата дневна и спални, като се почистват всички вертикални и хоризонтални повърхности, каси на врати, врати, дръжки, подменя се спалното бельо, ако сте заявили, че желаете.

  • Банята- почистваме от паяжини, почистване от прах, почистване на под, тоалетни, почистване на огледала, душ кабини, почистване на стени (плочки) , почистване на вана/ душове(на кранове и смесители). Почистването става с машина, парочистачка или ръчно в зависимост от пространството и замърсяването. При всяко почистване се използват различни професионални препарати според степента на замърсяване.

  • Спални- обезпрашаване с Рейнбоу на пода, отстраняване на паяжини, почистване на врати и рамки на врати.

  • Дневна/ хол- всички повърхности се почистват с Рейнбоу от прах и паяжини, почистване на пода, почистване на врати, ключове.

  • Кухня- почистване на всички плотове, на шкафове външно, почистване на абсорбатор, решетки, на мивки, на електроуреди,общо премахване на прах и паяжини, изтриване на микровълнова фурна, врати и рамки.

Това са основните неща, на които ние ще наблегнем при почистване на вашите апартаменти. Но можем да почистим и други места и уреди, които не сме упоменали по-горе като описание. При оглед на помещението, ние ще зададем нужните въпроси, за да сме наясно какво точно държите да бъде почистено.