ilda.bg

Почистване на офиса

почистване на офис

Почистване на офиса

Почистването на офиса е досадно задължение за служителите. Работното място всеки може да поддържа ежедневно или няколко пъти седмично, но общите части, които се използват от служителите често остават занемарени, защото се ползват от всички, но не всеки иска да почиства. За целта фирмите се обръщат към специалисти, които извършат тази услуги бързо и професионално. Помещението за отдих, санитарни помещения, тераси, коридор са местата, които обикновено се почистват от почистващите фирми.

Как ще почистим вашия офис?

Разбира се, вие определяте и каква част от помещенията да бъдат почистени- възможно е да се извърши цялостно или етапно почистване на вашия офис (в зависимост от квадратурата и мебелите вътре, както и витрините).

На първи етап започваме с банята/тоалетната и кухненския бокс за почивка на персонала ви. Те ще бъдат дезинфекцирани, обезпрашени, премахнати паяжините, забърсан пода и стените, както вратите и техните каси и брави.

След това се заемаме със залата, в която работят служителите и детайлно се обезпрашава, премахват се паяжини, забърсване на мебелите, столове, забърсване на пода, витрини.
Разбира се може да изберете и отделни части от офиса ви да бъдат почистени, само витрини, мебели и др.

Цената на услугата зависи от квадратурата на помещението и броя посещения, които ще направим месечно. Почистването на офиса може да бъде еднократно, но и абонаментно според вашите нужди. С наша помощ вие ще имате възможност да се фокусирате върху вашата дейност, а чистенето и поддръжката оставете на нас.