Почистване на прозорци

почистване на прозорци

Почистване на щорите, завеси и прозорци във вашия дом

Услугата включва почистване на прозорци двустранно, на дограмата и на щори( пожелание)
Мръсните прозорци, могат  да бъдат като трън в очите на домакинята най-вече, когато слънцето грее в тях и показва техния прах, капки от дъжд и други замърсявания. Всеки може са почисти своите прозорци, но това отнема много време, а често и следи от препарата по тях. За това се доверете на нас и вижте резултатите от почистването на прозорците от нашите служители.

Щорите и завесите пък са още по-досадни. Всяка една от тях трябва да бъде ръчно забърсана и полирана, което отнема двойно, че даже и тройно повече време от това да почистите прозорците. А пък по дограмата винаги има останали петна от пръсти, които сте оставили докато се борите да почистите прозорците, завесите или щорите. 
 Ние можем да почистим прозорците, щорите и завесите за вас, бързо и лесно докато вие вършите своите по-важни ангажименти или се забавлявате с децата си.

Почистваме всички видове прозорци и дограми( до там, където е възможно да се стигне) с помощта на машина, обезпрашаването на щори и завеси става с Рейнбоу.

ВАЖНО!!! Алуминиеви щори Не почистваме, ако нямаме допълнителна уговорка за това. Те са много деликатни и лесно се огъват, за да ги почистим трябва да сте наясно с това и да се съгласите, че не можем да носим отговорност за тяхната повреда.