ilda.bg

Почистване на прозорци

почистване на прозорци

Почистване на прозорци, завеси и щорите във вашия дом

Мръсните прозорци, могат да бъдат като трън в очите за една домакиня най-вече когато слънцето грее в тях и се вижда техния прах, капки от дъжд и други замърсявания. Всеки може са почисти своите прозорци, но това отнема много време, а често остават и следи от препарата по тях. За повечето домакини това е трудно и досадно упражнение, особено ако имате интензивна работа и малки деца. Много често докато почиствате дограмата оставяте следи по прозорците и обратно, което още повече влудява една домакиня. За да почистите идеално вашите прозорци, трябва старателно първо да почистите дограмата, защото мръсотията от нея лесно при един вятър или дъжда да се премести върху стъклата. Повечето фирми почистват само стъклата, без да почистват дограмата, и след няколко седмици, прозорците отново имат нужда от чистене. Ние от илда.бг почистваме задължително дограмата, а след това и стъклата на вашия дом, за да останете доволни за по-дълъг период във времето. Доверете се на нас, за да почистим вашите прозорци вместо вас. Спестете си време и усилия, които можете да отделите за вас и вашите близки.

Щорите и завесите пък са още по-досадни. Всяка една от тях трябва да бъде забърсана и полирана, което отнема двойно, че даже и тройно, повече време от това да почистите прозорците. А пък по дограмата винаги може да останат петна от пръсти, докато се борите да почистите прозорците, завесите или щорите.

Ние можем да ви спестим целия този труд и неудобство. Ние можем да почистим прозорците, щорите и завесите за вас, бързо и лесно, докато вие вършите своите по-важни ангажименти или се забавлявате с децата си.

ВАЖНО!!! Алуминиеви щори Не почистваме, ако нямаме допълнителна уговорка за това. Те са много деликатни и лесно се огъват, и не носим отговорност за тяхната повреда.