Пране на матраци

пране на матраци

Пране на матраци

Прането на матраци е желателно да бъде поне два пъти годишно. В тях освен бактерии се развиват много акари,а при сън от кожата на човешкото тяло пада много мъртва кожа, която се набива в матрака. И всичко това го дишате, а така се развиват и  много алергии и астми. Доказано, е че дори хъркането при някои хора се дължи именно на този прах.

Ние от ilda.bg ви гарантираме, че вашите матраци първо ще бъдат добре изтупани с електическата тупалка на Рейнбоу. Тя има сила колкото на 40 човека, които тупат едновременно на едно място. Тупалката прави 5000 оборота в минута и изкарва всичко до 5см дълбочина.

Всичкия този прах отива във водния филтър и нищо не се връща отново в помещението, а само пречистен въздух.

След изтупването, следва изпиране на матрака. Това се случва с перящата пиставка на Рейнбоу и професионални препарати, които не вредят нито на вас, нито на околната среда. Всички петна излизат от матрака като от вино, кафе, кръв и други. Но разбира се не гарантираме за стари петна, които са престояли с времето и самата дамаска вече е повредена.

Идва и ред на подсушаването на матрака, това се случва бързо и лесно с Рейнбоу, защото той изсмуква всичката вода и препарат от него, така че до 2часа след прането матрака ще е напълно сух.  Като разбира се за това оказват влияние и атмосферните условия.