ilda.bg

Пране на мека мебел

пране на дивани

Пране на мека мебел

За изпиране на мека мебел, ние ползваме прахосмукачка Рейнбоу. Мебелите ви първо ще бъдат обезпрашени от прах, мръсотия и акари , които с просто око не се виждат, но можете да бъдете сигурни, че те са там.

С помощта на електрическата тупалка, мебелите ще бъдат почистени от прах, акарии и бактерии в дълбочина от 5см. Всичко това се събира във водния филтър на прахосмукачката и те няма да могат отново да попаднат в домът ви. Чрез почистването на мебелите от всичките тези алергени, пристъпите на алергии  се намалява. А чрез дезинфектанта, който използваме, въздуха и мебелите се освежават и дезинфекцират.

След като се изтупа меката мебел, следва нейното изпиране. Използваме безвредни препарати на Рейнбоу, които няма да навредят нито на вас, нито на мебелите ви и околната среда. След тях остава свеж и приятен аромат.

Изсушаването също става бързо и лесно, защото перящото устройство изтегля всичките препарати, влага и мръсотия от мебелите. Мебелите остават влажни за около 2- 3часа след изпирането им, в зависимост от атмосферните условия и проветряването в помещението, но със сигурност ще бъдат много по-чисти и приятни при тяхното ползване след това.

Всички петна могат да бъдат почистени и напълно премахнати, стига те да не са стояли повече от 2 години върху вашата мебел. Лесно излизат петна от кръв, вино, кафе, мазнина. Замърсявания, които в домашни усилия е невъзможно да почистите, без да ги набиете допълнително в мебелите. Замърсяването след изпирането ще бъде премахнато, но ако материята или дамаската се е оцветила и се променила от петното, от което е станало, ние няма как да й повлияем. Т.е. замърсяването ще е премахнато, но няма как да претапицираме или върнем първоначалния цвят на меката мебел. Това, разбира се, важи за по-стари петна или за петна, които са се получили от по-силни оцветители.