ilda.bg

Често задавани въпроси

Много от нашите клиенти имат конкретни въпроси относно нашите услуги и домашни помощници. Ето само няколко от често задаваните въпроси, които чуваме в нашата фирма за почистване.

- посетете нашата страница контакти, където можете чрез контакт формата да зададете, конкретно какво искате от нас като услуга или да се свържете с нас на посочения телефон. Така вие ще можете да резервирате почистване и да предоставите информация за  вашето жилище и време, в което ще можем да ви посетим.

- Да, даваме гаранция за нашите услуги и ако не сте доволни, веднага на адреса ще дойде отговорник, който да установи грешките и те да бъдат приспаднати от вашата сметка

- При запитване за абонаментно почистване ще ви посети наш служител, който да огледа помещението и да се запознаем с вашите изисквания и след това ще ви изготвим индивидуална оферта.

- При подходящи условия времето за пълното изсъхване на мека мебел е от 2 до 3часа.

 - Ние сме специализирани в почистването на вашето домакинство и офис като забърсване на прах от всички повърхности, почистване на мека мебел,пране на матраци, почистване на прозорци ( които са достъпни) , почистване на санитарни помещения, почистване на кухни и др.

Изключително рядко се случва в процеса на почистване да се допуснат някои дребни грешки. Но ние от фирмата носим отговорност за вашето имущество и обезщетяваме нашите клиенти.

Направете вашето запитване поне една седмица по-рано, за да си осигурите възможен час за оглед и почистване. Ако сте планирали, че искате на 5ти да бъде почистено, то поне на 1во число е желателно да се свържете с нас. ( разбира се зависи и от квадратурата на помещението и обема на работа, която искате)

Когато запитването е на стойност по- голяма  от 100лв е необходим предварителен оглед, за да запишем вашите искания и да ви дадем крайна цена. Огледите са безплатни