Как да дезинфекцирате и почистите домът си бързо и лесно?

Лесно е да дезинфекцирате и почистите домът си, ако се доверите на почистващата ни фирма Илда.бг. Ние предлагаме да почистим домът ви с прахосмукачка Рейнбоу, която докато работи дезинфекцира въздухa в домът ви, вашата мека мебел и матраци. Във водния филтър на прахосмукачка се сипва малко количество от дезинфектанта и ароматизатора докато се почиства с нея. Прахосмукачката събира праха и мръсотията във водния филтър, а в помещението ви се разпръсква пречистен и свеж въздух.

За да се отървете от праха, акарии, мухъл и влага в мебелите ви е лесно. С помощта на електрическата тупалка вие си гарантирате, че мръсотията и акрите, които се размножават в тях ще изчезнат. Ние препоръчваме поне веднъж годишно да почиствате вашите матраци и мека мебел, за да можете по-дълго във времето да ги ползвате и да не се амортизират бързо.

Акарите се размножават лесно, ако не почиствате и проветрявате матраците си. Със сигурност ги има във вашия диван, матрак, килим и в прозорците с двойни стъкла. Те се развиват бързо, ако в домът ви температурата е над 25°C и 75% влажност. След сън, ако имате време оставете леглото не покрито, отворете прозореца и оставете чистия въздух и слънцето да го огреят. Така акарите, които се крият под повърхността на матрака ще умрат. След като ги изтупаме с тупалката ще си гарантирате, че са премахнати от там и матрака ще мирише на чисто и приятно.

Акарите предизвикват алергии и алергична астма. Наши клиенти са ни казвали, че след наше посещение и почистване техните пристъпи са намалели. Освен от праха в мебелите и матрака, ние ще премахнем и петната по тях появили се от различни замърсявания. Осигурете си спокоен сън след изпирането с рейнбоу.

 

Как да дезинфекцирате домът си и вещите в него само с препарати, които имате под ръка?

- Използвайте препарати, които съдържат белина. Или такива, които съдържат спирт/алкохол в тях.

- Оставете дезинфектанта близо до входната врата, така че при влизане, да почистите ръцете си с него. Мръсните обувки ги оставете също там или след като ги почистите можете да ги приберете при останалите в шкафа.

- Сменяйте дрехите си като се приберете в къщи, а дрехите, с които сте били навън можете да ги изперете или ги оставете на терасата да се проветрят или слънцето да премахне микробите с ултравиолетовите си лъчи.

- Дезинфекцирайте често работното си място дори да работите от вкъщи да не забравяме, че клавиатурата и мишката събират много мръсотия и микроби, които лесно попадат по лицето ви.

- При пране на дрехите, съдомиялната и сушилнята използвайте програмите за анти-бактериалните програми, за да убиете микробите по тях.

- Почиствайте дръжките на вратите, дисплея на телефона, дистанционното и други дребни неща, които ползвате ежедневно.