Защо да изберете пране на мебели и килими с Рейнбоу

Защо да изберете изпирането на вашите килими, мокети и мебели с Рейнбоу, а не на автомивка? Това е въпрос, който има лесен отговор: защото е по-практично и бързо. Фирмата, която ще почисти вашите мебели и килими ще дойде във вас. Така вие ще си спестите времето и усилията да карате килимите и пътеките до автомивката. Повечето мокети е невъзможно да бъдат преместени, защото са затиснати с тежки мебели, но и те са събрали доста прах и мръсотия, която дишате когато стъпвате или децата ви играят върху тях.
С Рейнбоу може да се почистят всякакви късо космести килими, мокети, пътеки. Първо  те ще бъдат изтупани на място  с електрическата тупалка, без да се вдига прах в помещението ви, защото всичко, което изтупа рейнбоула отива във водния филтър на прахосмукачката. А всички знаем колко прах излиза от тях! След това килимите се изпират на място, без да се разлива вода, така че да се намокрят и останалите предмети в стаята. Изпирането става с впръскване на препарат и вода в килима, така че петната и мръсотията да излезе в дълбочина. Следва изсмукването на този препарат и вода от прахосмукачката. Мокетите, килимите и мебелите след изпирането от Рейнбоу остават влажни около 2 часа след това, ако е топло и проветриво в  помещението то те ще са напълно сухи и преди това.
Гарантираме ви, че препаратите, които ползваме за изпирането им няма да повредят или да отделят химикал, който ще навреди на вас и околната среда. Те са безвредни и едновременно докато почистват, ароматизират въздуха, предпазват мокетите и възстановяват техния цвят и косъм.
Дезинфекциращите ни препарати освен, че освежават въздуха в дома ви, елиминират и миризми като от риба, зеле, цигари, боя и други докато се почиства с тях.
Със силата на водата, Рейнбоу успява да отстрани от мебелите ви петна от кръв, кафе, вино и други замърсите ли стига те да не са стояли твърде дълго време в тях(повече от 2 години). Макар, че и тогава мръсотията излиза, просто самата дамаска на мебелите вече е оцветена и нея няма как да се промени.
Надяваме се да сме били полезни със статията, защото предимствата вече ги знаете с прахосмукачката Рейнбоу, разликата в цената между изпирането на автомивка и Рейнбоу е почти никаква.